- Mijn producten

Mijn producten

Hieronder vindt u een overzicht van de producten die ik gebruik. U kunt deze via mij aanschaffen, zowel bij een bezoek aan mijn praktijk als via het contactformulier.

Ik heb regelmatig nieuwe producten in mijn salon. Zoekt u naar een specifiek merk of naar een product van een van de merken die ik gebruik? Laat het me weten, dan zorg ik dat het voor u klaar staat!

Alle producten zijn uitgebreid getest en goedgekeurd voor professioneel gebruik.

Prijslijst

Wandelwol

€ 9,95


Wandelwol antidrukmiddel. Werkt uitstekend bij: voorkomen van blaren, bij weinig vetpolster, bij pijn, branderig gevoel onder de voet, wintertenen, hielspoor, traumanagels, sport en lange wandelingen.

Cracked heel foam

€ 20,00


De ProNails Cracked Heel Foam is een foam die extreem eelt-en hielkloven hydrateert en beschermt. Het herstelt gescheurde hielen. De foam trekt direct in de huid en voelt dus niet vettig aan.

PRONAILS NAIL FUNGUS PROTECTOR 50 ML

€ 10,00


Bestrijdt schimmelnagels, herstelt gespleten & ontkleurde nagels door schimmelinfectie

Oil'n more - Wart'n More

€ 11,00


Wart'n More, een krachtige samenstelling van antibacteriële essentiële oliën. Geschikt als ondersteuning bij wratten behandeling als bij behandeling extreme schimmelnagel.

Samenwerkende Pedicures Ureum voetlotion

€ 10,00


Een snel intrekkende olie-in-water emulsie voor de extreem droge en diabetische voeten. het beschermt de huid en voorkomt verder vochtverlies. De conditie van de huid wordt door de lotion merkbaar bet

Samenwerkende Pedicures Honingzalf 75 gram

€ 10,00


De Honingzalf is uitermate geschikt voor de verzorging van de ruwe en schrale huid. Na het aanbrengen voelt de huid al snel weer zacht en soepel en heerlijk. Bevat o.a. honing en calendula.

Samenwerkende Pedicures voetscrub 150 ml

€ 10,00


Verwen je voeten met deze voetscrub van Samenwerkende Pedicures. De scrub combineert de verfrissende effecten van orchidee met de voedende kracht van jasmijn en maakt je huid zijdezacht.

Pink gellac remover 100 ml

€ 7,00


Verwijder de Pink Gellac na 2 weken met deze gel nagellak remover.

Pink gellac

€ 7,50


Wilt u uw nagels laten lakken met Pink gellac? Dat kan! Ik heb verschillende kleuren Pink gellac. Lakken in combinatie met een pedicure behandeling €7,50. Wilt u alleen uw teennagels lakken? €12,50

GEHWOL VOETPOEDER 100 gram

€ 10,00


Houdt de huid van de voeten droog en voorkomt voetschimmel. De poeder verfrist en maakt voeten reukloos. Speciaal geschikt voor gebruik bij zweetvoeten met antibacteriële ingrediënten.

Gehwol Fusskraft Been Vitaal

€ 15,00


Gehwol Fusskraft Been Vitaal met algen-extract en avocado-olie en andere heilzame plantenstoffen, is een balsem voor de dagelijkse veeleisende verzorging van benen en voeten.